Xledger er markedets mest automatiserte erp system.

Post image

Annonsebilag:


VIEW Ledger er Xledger sin største partner og leverer både systemet, regnskaptjenester og integrasjoner. Automatiserte arbeidsrutiner er standardprosesser i Xledger:


  • Automatisk posteringsforslag og effektiv arbeidsflyt
  • Integrert bankløsning med betalinger og avstemming
  • Alltid oppdatert saldobalanse
  • Meget god rapportering

Xledger er designet for å forenkle og forbedre regnskaps- og økonomiprosesser. Bli mer effektiv, redusere kostnader og få et styringsverktøy for gode beslutninger. Ikke gå glipp av gevinster som direkte kan bidra til din virksomhets suksess!


Det er ingen grunn til å lese “gamle” regnskapstall, når du kan sitte og følge med på forretningen i sanntid – via pc`en eller mobilen.


Med Xledger leverer vi effektivitet og innsikt i dine data. Xledger har både ferdige integrasjoner og via vår egenutviklete plattform, lager vi ukentlig nye integrasjoner for våre kunder.


Vi har spesialisert oss på effektive prosesser i og rundt Xledger. Vi er over gjennomsnittet engasjert i problemløsning med teknologi som verktøy, og bryner oss gjerne på utfordringer din bedrift måtte ha.


Din suksess er vår suksess

Din suksess er vår suksess, derfor ønsker vi å hjelpe deg nå dine mål gjennom vår verdiskapende kundesuksess. Dette innebærer at du blir tildelt en egen dedikert Customer Success Manager som vil evaluere dine kriterier for suksess og sørge for at løsningen benyttes på best mulig måte.


Customer Success Manager vil gjennomføre jevnlige statusmøter og hyppige helsesjekker for å sørge for at din tilbakemelding blir hørt.


Customer Success Manager holder deg jevnlig oppdatert på nyheter, ny funksjonalitet, oppdateringer og vil være din dedikerte kontaktperson gjennom hele kundeforholdet.


Her kan du lese mer på våre sider om:

Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse, for statistikk, for tilpasning av innholdet, og for annonsering på og utenfor nettstedet. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies.