Post image
Vår passion er å skape unike trykksaker for våre kunder. Vi har samlet 50 års erfaring i Oslo-trykkeriet Yello Digital. Kompetanse og erfaring er avgjørende for at vi skal kunne skape produkter som bærer vår høye standard.


Har du en god idé, men mangler kompetanse innenfor grafisk design? Vi hjelper deg med den grafiske utformingen og sørger for at du får et profesjonelt uttrykk på dine trykksaker.

Uavhengig av tidsfrister og type trykksak, så løser vi oppgaven. Som en del av et stort grafisk miljø har vi ressursene til å ta på oss alle typer oppdrag, enten det skal trykkes digitalt eller i offset.

Har du en utfordring, enten teknisk eller tidsmessig, så tar Yello Digital ansvar for at jobben blir gjennomført.

Vi har en lang og bred fagkompetanse som gjør at vi liker å bli utfordret. Hos oss er heller ingen opplag for små eller store. Vi trykker i alle formater og på de fleste materialer.Alle prosjekter er like viktige. Alt skal leveres til avtalt tid. Alltid til konkurransedyktige priser.På våre nettsider kan du lese mer om:
-Digitaltrykk
-Rollup
-Storformat
-Trykkeri
-SEnd oss filer

Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse, for statistikk, for tilpasning av innholdet, og for annonsering på og utenfor nettstedet. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies.