Dette badet en eleganse som skaper et eksklusivt utrykk.

Post image

Annonse


Hvite fliser er et favorittvalg for de fleste som pusser opp badet. Det er ikke så rart, en hvit flis fremstår ren, fresh, klassisk og tidløs.


Med utgangspunkt i den klassiske hvite flisen Blanco Brillo har vi stylet et bad som passer deg som ønsker en stil som varer uten å bli umoderne.


Denne flisen er en bestselger og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den har blitt så populær.


I kombinasjon med gulvfliser som ser ut som parkett og den vakre krakelerte blå veggflisen i dusjen har dette badet en eleganse som skaper det et eksklusivt utrykk. Den vakre svale blå veggflisen heter ”Craquele sky”. I kombinasjon skaper disse materialene vakker harmoni på badet uten å fremstå helt hvitt.


Tenk å våkne opp om morgenen å tusle inn på et bad med dette elegante interiøret. Jeg drømmer om et slikt bad i en fremtid og da skal jeg definitivt unne meg friske blomster, levende lys og deilige spa produkter, det fortjener et SPA bad som dette!


Se hele vår artikkel med bilder her


Right Price Tiles har baderomsmøbler / baderomsinnredning og også andre varer enn fliser i sine butikker Dusj, dusjkabinett og alt til baderom . Besøk dere nettbutikken for å se det brede utvalget VVs varer.


Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse, for statistikk, for tilpasning av innholdet, og for annonsering på og utenfor nettstedet. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies.