Ringo – Leker for alle aldre – klikk og hent

Redaksjonell annonse
Siden 1982 har vi i Ringo vært en stolt tilbyder av dagens kuleste og mest populære leker, til hundretusenvis av barn over hele Norge.

Sammen har vi skapt tusenvis av latterbrøl, evige minner og magiske øyeblikk for de aller viktigste av oss på denne jorden – barna våre.

At alle barn har rett til å oppleve ekte lekeglede er vår leveregel. Leken er det aller beste et barn opplever. Det er gjennom leken barna lærer hverandre å kjenne. Det er gjennom leken barna føler mestring og utvikler seg, både motorisk og sosialt. Det er i lek barna forsvinner inn i en fantasiverden mange av oss voksne har glemt.

Lek er gøy, alvor og spenning. Lek er rollespill hvor du kan være Buzz Lightyear, Pysjheltene og Paw Patrol. Lek er en uendelig frihet, som vi som voksne har et ansvar for å ikke tøyle. Slipp barna fri i leken og nyt deres ubegrensede oppfinnsomhet og fantasi.

Nordic Toy Team består i dag av 2 leketøykjeder med rundt 200 Ringo butikker i Norge. Vi er godt etablert over hele vårt langstrakte land. I tillegg så har vi 50 Lekextra butikker i Sverige.
Begge kjedene våre består av selvstendige, flinke og kreative kjøpmenn. De har alle bred faglig kompetanse, og hjelper gjerne med valg av riktige og gode leker til deres barn. Alle driverne er aksjonærer i selskapet.

Vi har et godt og bredt sortiment i de aller fleste butikkene våre, så her finnes noe for enhver smak og anledning.
Anbefalte lenker: